Home Forums Coloring İdman Tətbiqləri Niyə Bu Qədər Populyardır

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Veronika Lot
      Participant

Hər kəsə salam! Fikirlərinizi eşitmək istərdim. Sizcə, mobil veb saytların mövcudluğuna baxmayaraq, idman tətbiqləri niyə populyarlıq qazanmağa davam edir? Məncə, bu, yalnız rahatlıqla deyil, həm də müasir tətbiqlərin təklif etdiyi əlavə xüsusiyyətlərlə bağlıdır. Fikirlərinizi bölüşün və istifadəçilər üçün ən vacib hesab etdiyiniz üstünlükləri bizə bildirin.

Alexboford
      Participant

İdman tətbiqlərinin populyarlığı illərdir artmaqdadır və bunun yaxşı səbəbi var. Bu yaxınlarda müxtəlif platformaların imkanlarını araşdırırdım və mobil tətbiqlərin istifadəçilər üçün faydalarını ətraflı izah edən 1xbet azerbaycan yukle android ilə rastlaşdım. Tətbiqlərin əsas funksiyalara sürətli giriş təmin etməsini və istənilən yerdə rahat istifadəyə imkan verməsini bəyənirəm. Bundan əlavə, interfeys adətən smartfonlar üçün daha yaxşı uyğunlaşdırılır və bu da qarşılıqlı əlaqəni daha rahat edir. Müasir tətbiqlər daim təkmilləşdirilir və istifadəçi təcrübəsini yaxşılaşdırmağa kömək edən yeni faydalı xüsusiyyətlər qazanır. Məncə, idman tətbiqlərini geniş auditoriya arasında populyar edən rahatlıq, sürət və daimi mövcudluqdur.

Anders Beseberg
      Participant

İllərdir ki, bu işlə məşğulam. Deyə bilərlər ki, qumar pisdir, amma mənim üçün bu, sadəcə bir işdir. Riyaziyyat, statistika və soyuq hesablama. Mən bura əylənməyə gəlmirəm, mən pul qazanmağa gəlirəm. Və dünən gecə, evdə oturub kompüterin qarşısında qəhvə içərkən, yenidən bildim ki, bu gün mənim günümdür. Ekrana baxıb düşündüm ki, vaxtdır yenidən başlayım, amma ilk öncə mostbet az yükle etməliyəm, çünki kompüterimi dəyişmişdim və yeni versiya lazım idi. Bu kiçik texniki detallar mənim üçün çox vacibdir, çünki hər saniyə pul deməkdir və mən saniyələri boşa verə bilmərəm.

Mən peşəkar oyunçuyam. Bu, sadəcə bir hobbi deyil, bu, mənim peşəmdir. İnsanlar məndən soruşanda ki, nə işlə məşğulsan, mən sadəcə gülümsəyirəm və deyirəm: “Maliyyə analitikiyəm”. Texniki cəhətdən bu, doğrudur da. Çünki mən hər gün saatlarla statistikaları öyrənirəm, oyunçuların davranış modellərini təhlil edirəm, kazino sistemlərindəki zəiflikləri axtarıram. Bu, adi adamın fikirləşdiyi kimi şans oyunu deyil. Şans yalnız başlanğıc mərhələdə var. Sonra isə yalnız riyaziyyat qalır.

Dünən, məsələn, mənim üçün xüsusi bir gün idi. Səhər yuxudan oyandım, dərhal kompüteri açdım və bütün göstəriciləri yoxladım. Müəyyən etdim ki, bu gün “qırmızı” rəng statistik olaraq 15 dəfə ardıcıl düşməyib. Bu o deməkdir ki, ya çox böyük bir qırılma olacaq, ya da sistem bunu kompensasiya etmək üçün nəsə hazırlayır. Mən bu cür anları sevirəm. Barmaqlarım klaviaturada titrəyir, ürəyim daha sürətli döyünür, amma başım həmişə soyuqdur. Mən duyğulara tabe olmuram, çünki duyğular itkiyə aparır. Bir dəfə, karyeramın başlanğıcında, mən də hər kəs kimi idim – həyəcanlı, acgöz, tələsik. O vaxtlar tez-tez uduzurdum. Amma sonra anladım ki, bu oyunun sirri səbr və intizamdır.

Axşam saat 9-da masanın arxasında oturdum. Qarşıma iki stəkan qəhvə qoymuşdum, siqaret qutusunu açmışdım. Bu, mənim ritualımdır. Həmişə eyni şəkildə başlayıram. Öncə kiçik məbləğlərlə sınayıram, sistemi hiss etməyə çalışıram. Sonra, təxminən 20 dəqiqədən sonra, real oyuna keçirəm. Bir çox insanlar səhv edir – onlar dərhal böyük məbləğlər qoyurlar. Bu, ən böyük səhvdir. Kazino sizin tələskənliyinizi sevir. O, sizin qorxunuzu, acgözlüyünüzü, ümidsizliyinizi hiss edir. Amma mən heç nə hiss etmirəm. Mən sadəcə bir maşınım, statistika maşını.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.