Home Forums Coloring Da li pravite listu favorita prije sportskih događaja?

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Nikki800
      Participant

Meni se često desi da tokom vikenda ima previše utakmica, pa napravim malu listu onih koje želim pratiti. Tako mi je prošle subote bilo lakše organizovati vrijeme. Da li i vi pravite listu favorita prije sportskih događaja?

Johnnyy
      Participant

Kad se nakupi više utakmica, i ja napravim kratku listu, ali više kao podsjetnik nego kao neku ozbiljnu analizu. Obično zapišem vrijeme početka i ekipe koje me zanimaju. Prošli mjesec sam tako pratio nekoliko mečeva iz različitih liga i bilo mi je praktičnije nego stalno provjeravati raspored. Nekad na listu dodam i utakmicu koju ranije nisam planirao gledati, ako mi privuče pažnju. Najviše mi odgovara da lista ostane jednostavna i da na njoj budu samo događaji koje stvarno želim pratiti.

Denj
      Participant

Listu sastavljam tek nakon što pregledam raspored za taj dan. Ako želim vidjeti koji su mečevi u ponudi, posjećujem https://mrbit.ba/bs, gdje je sve objedinjeno na jednom mjestu. Zatim odaberem nekoliko mečeva koji mi djeluju zanimljivo. Volim zabilježiti vrijeme početka i sport, naročito kada se utakmice preklapaju kako bih brzo vidio šta sam tačno planirao pratiti. Ponekad je lista kratka, dok je u drugim slučajevima dopunjujem tokom dana ako naiđem na neki novi događaj. Ovakav format mi najviše odgovara: jednostavan pregled bez nepotrebnih detalja ili suvišnog sadržaja.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.