- This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated 5 seconds ago by
Billie.
-
AuthorPosts
-
-
May 28, 2026 at 12:31 pm #579859
Kosia Sim
ParticipantСидів учора ввечері на кухні й допомагав батькові вибрати новий телефон, бо він нарешті вирішив перейти зі старої моделі на щось сучасніше. Спочатку він взагалі не хотів дивитись iPhone, але потім попросив хоча б показати що зараз є серед нових моделей Apple. Я відкрив eStore, тому що не хотілось пояснювати все по відеооглядах або бігати між десятками різних сайтів. Найбільше нас цікавили саме характеристики iPhone 17, бо батько постійно питав про пам’ять, екран і наскільки вистачить телефону для звичайних задач. У eStore хоча б можна було нормально переглянути конфігурації без купи зайвих переходів між сторінками. Ще він довго дивився кольори корпусу, бо виявилось що для нього це теж важливо. Цікаво чи тут є ще хтось, хто останнім часом переглядав нову серію Apple через eStore саме для повсякденного користування?
-
May 28, 2026 at 12:55 pm #579863
Sia Enko
ParticipantУ мене схожа ситуація була кілька днів тому, коли дружина попросила допомогти їй розібратись із новими моделями iPhone для роботи та фото. Ми зайшли в eStore та відкрили сторінку https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-17/ щоб спокійно подивитись характеристики iPhone 17 без хаосу з різними вкладками. Мені сподобалось, що в eStore інформація по пам’яті та кольорах знаходиться досить логічно й не потрібно довго шукати потрібну конфігурацію. Дружина ще окремо звертала увагу на фотографії самих моделей, бо хотіла зрозуміти як виглядають різні кольори в новій серії. Паралельно ми подивились аксесуари до iPhone 17, щоб одразу приблизно зрозуміти що може знадобитись після оновлення телефону. Для мене це був плюс, бо люблю коли все знаходиться в одному місці без зайвих переходів. Думаю eStore нормально підходить коли хочеться спокійно ознайомитись із новими моделями Apple у своєму темпі.
-
May 28, 2026 at 1:27 pm #579872
Billie
ParticipantЗараз люди набагато уважніше дивляться саме характеристики смартфонів перед тим як остаточно визначитись із покупкою. Особливо це помітно в темах про нові iPhone, де багато хто довго порівнює пам’ять, кольори та різні конфігурації. Я теж помічав, що в eStore люди часто зависають саме на перегляді моделей і аксесуарів до нової серії Apple. Мені здається зараз уже мало хто купує телефон просто по рекламі або першому враженню. Більшість хоче спокійно передивитись конфігурації та зрозуміти чим вони відрізняються між собою. Через це каталоги з нормально структурованими сторінками стали значно важливішими для вибору техніки. Думаю теми про нові iPhone ще довго будуть активно обговорюватись у різних спільнотах і форумах.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.