Home Forums Coloring Kus soovitada teha Kihlvedude Tegemine Eesti?

Viewing 1 reply thread
  • Author
      Xavier25
      Participant

Viimasel ajal olen hakanud rohkem jälgima erinevaid spordiüritusi – vaatan jalgpalli, korvpalli ja mõnikord ka tennist. Sõbrad räägivad sageli spordipanustest ja ütlevad, et nii on mänge veelgi huvitavam vaadata. Tahaksin ka seda proovida, kuid ma ei tea, millist platvormi valida. Sooviksin leida saiti, kus oleks palju erinevaid sündmusi, head koefitsiendid ja mugav kasutajaliides. Võib-olla oskab keegi soovitada mõnda sellist veebisaiti?

Gilbert4623
      Participant

Mina hakkasin samuti kunagi panuste vastu huvi tundma – lihtsalt vaatasin sporti ja otsustasin proovida panuseid teha, et mängude vaatamine oleks põnevam. Praegu panustan kõige sagedamini jalgpallile ning mulle meeldib väga ka e-sport. Kõige tihedamini kasutan platvormi https://ggbet-eesti.ee , sest seal on üsna suur valik spordiüritusi ja mugav kasutajaliides. Mulle meeldib, et sait töötab kiiresti ja mänge ei pea kaua otsima. Muide, seal on ka hea tervitusboonus. Tavaliselt teen lihtsaid panuseid meeskonna võidule või totaali peale, et vaatamisele veidi rohkem põnevust lisada. Inimesele, kes alles alustab, on see üsna mugav variant.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.